Blerona Zeqiri është prezantuesja e njohur e fillimisht “Një kafe me Labin” e tash prezantimin e ka marrë të gjithin mbi vete në “Një kafe prej shpisë”.

Ajo është kritikuar për një kohë të gjatë për mbi peshë edhe pse format e saj ishin bombastike , shkruan Indeksonline.Duket se ajo këto kritika i ka përdorur dhe tash ka filluar të humbë peshë, shikoni se sa është dopsuar ajo.