Zëdhënësi i MPB-së, Toni Angellovski, në pres konferencën e sotme tha se janë evidentuar disa raste të shkeljes së rendit publik në Shuto Orizarë, ku një person ka paraqitur se dikush e ka sulmuar në rrugën “Metohiska”.

Policia siç tha Angellovski, ka dal në terren dhe ka arrestuar një person dhe se po punohet për zbardhjen e plotë të rastit.