Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski do të realizojë takim pune në M-NAV – Kontrollin i fluturimeve në aeroportin Aleksandri i Madh – Shkup.

Siç kumtuan nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve, Sugareski në M-NAV do të takohet me anëtarët e Këshillit Drejtues