Pjesëtarët e njësiteve speciale të Ministrisë për punë të brendshme sot në kazermën “Ilinden” në Shkup do të kryejnë stërvitjen e titulluar “Vip-2017”.

Në këtë stërvitje do të marrin pjesë pjesëmarrës të Njësisë për detyra speciale dhe të Drejtorisë për mbrojtje të personave dhe objekteve të caktuara, lajmërojnë nga MPB.