Asnjë grua nuk do të ndihej mirë nëse burri i saj do të ishte gjithmonë i rrethuar nga bukuroshet më të mira të Hollywoodit.

Miley Cyrus dhe Liam Hemsworht ndoshta janë çift idilik i Hollywoodit, por kjo nuk do të thotë se nuk ka vend për një paranojë të vogël dhe “mbikëqyrje” që ndodh herë pas here.

Këngëtarja në një intervistë për media ka pranuar se shqetësohet kur i dashuri i saj aktron pranë kolegeve atraktive.

“E njoh veten dhe e njoh lidhjen tonë, andaj të gjithë do të mendojnë se kjo është jonormale. Por jeta ime është jonormale”, tha ajo.

Cyrus ka pranuar se spiunon të dashurin e saj.

“Kam spiunet e mia të vogla dhe nuk kam nevojë të gjendem gjithmonë atje”, ka thënë ajo.