Sot do të varroset Flamuri, djali i komandat Zogut i cili ndërroi jetë pas një sëmundje të rëndë. Ai u operua në Turqi ku nuk mundi të mbijetojë pas operacionit.

Siç njoftojnë nga familja falja e namazi i  xhenazes së Flamurit do të bëehet para banesës së të ndjerrit në rrugën “Gjorçe Petrov” dhe varrimi do të bëhet pas namazit të drekës në ora 1.30