Kufoma e 16 vjeçarit Servet Abdija ka aritur në vendlindje-në fshatin Xhepçisht dhe familja Abdija bën të ditur se varimi i Servetit do të bëhet sot pas namazit të iqindisë.

Përndryshe Serveti u gjetë i vdekur para dy javësh në lagjen Ragnhildgade në Kopenhagen në mbrëmjen e së hënës (16.10).Policia daneze vazhdon të hulumtoj për zbardhjen e rastit dhe ti zbuloj kush janë kryerësit e vrasjes.