Sot në mbrëmje Vivian Canaj dhe partneri i saj Krivi po celebrojnë dashurinë e tyre disavjeçare në një festë plot dashuri e gëzim me njerëzit më të afërt të tyre.

E ndërsa tashmë dasma ka filluar, revistawho zbulon se cilat janë artistet që do të kujdesen sonte për argëtimin e çiftit dhe të të gjithë të ftuarve.

Dyshja unike e motrave Libohova, janë ato që do të mbajnë gjallë alegrinë e të pranishmëve, duke ofruar muzikë të mirë për të kërcyer.