Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti sonte në një intervistë për TetovaSot, flet për zgjedhjet e lokale që u stërzgjaten, për ecurinë e fushatës së BDI-së.

Ahmeti flet edhe për BDI-në e ditëve të sotme dhe BDI-në para një viti, duke krahasuar ngritjen e BDI-së që nga zgjedhjet parlamentare.

Ai gjithashtu flet për kryetarin e parlamentit barazinë gjuhësore dhe qeverinë reformuese.

Sonte në ora 21:00 do të publikohet intervista e plotë me liderin e BDI-së, Ali Ahmetin.