Skulptura e Beyonce prej dylli kë marrë disa rregullime, madje edhe pak diell.

Skulptura e këngëtares në muzeun Madame Tussauds ëe New York ishte larguar për një kohë të shkurtër pas kritikave të shumta që kishte marrë, se nuk ngjasonte aspak me Beyonce dhe se kishte ngjyrën e lëkurës mjaft të çelët.

Tussauds siç duket ka punuar në të duke e rregulluar ndriçimin dhe stilimin e figurës.

Edhe pse ende nuk duket pikërisht si këngëtarja, me rregullimet e ka goxha ngjashmëri.