Sado që kjo të jetë e ashpër, ishte fati në fatkeqësi se dritarja ra më parë mbi gruan.

Një xhirim shqetësues në të cilin shihet se si bie dritarja nga ndërtesa e afërt mbi nënën me një foshnje në karrocë, ishte bërë në qytetin Dolgoprudni, i cili ndodhet në afërsi të Moskës.

Sado që kjo të jetë e ashpër, ishte fati në fatkeqësi se dritarja ra më parë mbi gruan e më pas ra në karrocë me bebe.

Kështu gruaja (me siguri nëna e bebes) e amortizon goditjen, edhe pse dritarja e rrëzon në tokë.

Për fat të mirë, ajo arrin të qohet, dhe nuk ka informata se a janë të lënduar gruaja apo fëmija./gazetametro.net