Një ngjarje e rëndë ka ndodhurnë shkollën 9-vjeçare “24 Maji” në qytetin e Vlorës. Qytetarët kanë denoncuar me një videoskandaloze ku ndaj nxënësveushtrohet dhunë fizike.

Sikurse duket në video, mësuesi qëllon njërin prej nxënësve gjatë orës së mësimit. Denoncuesi thotë se kjo ngjarje ka ndodhur të premten e 20 Tetorit dhe bëhet fjalë për mësuesin e gjeografisë.

Sipas denoncimit të bërë rezulton se nuk është hera e parë që i njëjti mësues ushtron dhunë ndaj nxënësve dhe shkon i dehur gjatë orës së mësimit. /tvklan.al/

https://www.youtube.com/watch?v=xtHuPEE-d58&feature=youtu.be