Gazetarët serbë të “Kurir” kanë realizuar një foto në Tiranë përballë bustit të Skndrbeut ndërsa kanë bërë një gjest ofendues për shqiptarët.

Gazetarët e “Kurir” vizituan Shqiprinë si pjesë e delegacionit të
të skuadrës së Partizanit.

Në foto ata kanë ngritur tre gishtat lartë, të cilët simbolizojnë luftën e çetnikëve serbë ndaj shqiptarëve.

Foto është publikuar edhe në gazetën Kombëtare “Kurir” dhe është pëlqyer e komentuar nga serbët. /albeu.com/