Lëvizja BESA në Likovë ësthë bërë investior për shtrimin e një rrugice me dhe. Siç shihet në proflin e një firme Art Begaton – Likovë shkruan se investitor është Lëvizja BESA:

Nuk dihet ende prej nga i kanë paratë për të investuar si parti politike rrugë lokale në kohë fushate./TetovaSot/