Meshkujt dhe femrat kanë mënyra të ndryshme nga njëri-tjetri sesi shprehin ndjenjat.

Dhe mund të themi se meshkujt e kanë pak më të vështirë të shprehin dhe ti shfaqin ndjenjat e tyre. Dhe për të kuptuar një djale të dashuruar, do të shikojmë se ai bën këto 6 gjëra vetëm për vajzën e tij të zemres.

Ai ju dëgjon me vemendje.

Nëse mendoni se meshkujt kanë sjellje si prej fëmije, plotësisht keni të drejtë pasi meshkujt përqendrohen më shume tek një pjese që e kanë me pasion dhe në këtë rast zëri juaj do jetë si muzikë për të.

2-Ai zihet me ty.

Po po!

Ai zihet me ty pasi dëshiron që diçka të flitet mes jush dhe të vendosni dhe jo të thotë po për çdogjë, edhe atje kur nuk duhet.

3-Ai bën sakrifica për të qenë ti e lumtur

Dhe nëse e bën këtë gjë dije se e bën nga dashuria, përsa ai ka lenë diçka me të vërtetë të rëndëshishme vetëm për ju. Mund të themi se është një prove vërtet e mirë.

4- Ai di si të të mbrojë ( Ai zihet për ty)

Një mashkull që te dashuron vërtetë ndihet me fat që të ka përkrah dhe kjo është një gjë që ai e bën sepse e ndjen dhe jo se ti e detyron.

5- Ai është krenar me arritjet e tua

Kur një mashkull dashuron, arritjet e femrës ai i ndjen njësoj si të vetat. Një mashkull i dashuruar nuk krahasohet me një vajzë të dashuruar dhe mashkulli në dashuri del fituesi.

6- Ai mendon se ju jeni e bukur edhe në diten tuaj më të keqe.

Mos ja merrni për keq!

Ai ju do të mirën dhe vërtet në syte e tij ju jeni ajo vajza e bukur si në çdo moment