Do të donit të kishit anijen tuaj private?

Keni pasur ide si mund të bëni një anije elektrike me mjetet që i keni në shtëpi?

Çdo hap që ju mund ta bëni për ndërtimin e këtij mjeti lundrues është i thjeshtë dhe i lehtë, shkruan lajmi.net

Në videon më poshtë ju mund të mësoni se si ta bëni në kohë rekorde dhe që të funksionojë. /Lajmi.net/