Vetëm shtatë muaj më parë, e vogla Lea Cooper erdhi në jetë.

Por tani prindërit e saj, Irina Shayk dhe Bradley Cooper janë të ‘etur’ për të marrë disa foto me vajzën e tyre.

Prindërit e rinj e kishin veshur vajzën e tyre si një kungull në prag të festës së Halloween.