Shtabi komunal i kandidatit të pavarur për kryetar komune z.Enver Pajaziti fton të gjithë qytetarët e komunës së Bërvenicës të përcjellin fushatën e tij, të jenë vigjilent dhe me datë 29.10.2017 të votojn numrin 70.
Ti japin votën kandidatit të pavarur që është i hapur për të gjithë qytetarët, Enver Pajaziti zotohet që edhe më shumë të punoj për të mirën e qytetarëve tanë.
Të bashkuar jemi më të fortë. Vazhdojm së bashku, mundemi, realizojm Voto numrin 70 Voto për ardhmërinë tënde.