Shtabi komunal i kandidatit të pavarur në Bërvenicë, Enver Pajaziti ka akuzuar Lëvizjen BESA.

Më poshtë reagimi i plotë:

Përderisa shtabi jonë promovon projektet kapitale të realizuara në katër vitet që lam pas, dhe programin zgjedhorë për realizimin e projekteve kapitale në infrastrukturë rrugore, rikonstruim të objekteve shkollore, fillimin e punimeve për sjelljen e ujit nga mali Sharr për banorët e komunës Bërvenicës, ndërtimin e stacionit filtrues për ujrat e zeza në fshatin Falisht e dedikuar për komunën e Bërvenicës, Tetovës dhe komunën e zhelinës dhe shumë e shumë projekte tjera nga ana tjetër lëvizja BESA nga pamundësia për tu ofruar program zgjedhorë popullatës, ajo ka zgjedhur të bëj fushat duke shpërndar ujin 0.25 litra, sheqera të paketuar me logon e lëvizjes Besa nëpër kafeteri e dyqane duke u munduar të mashtroj dhe nënçmoj qytetarët e komunës tonë.
Banorët e komunës tonë nuk kan votë për të shitur, apo nuk mund ti manipuloni me një uj duke nënçmuar qytetarët me gjeste të tilla.
Ata votojn për ardhmërin e tyre dhe fëmive e jo për 20 ditë fushate të pinë uj 0.25 litre dhe katër vjet mos realizohet asnjë projekt. 
Veprat tona flasin për sinqeitetin tonë
Dikur ëndërr ishin disa projekte, sot realitet”, theksohet n
ë reagim.