Një shpërthim është dëgjuar gjysmë ore para mesnate në Saraj të Shkupit. Bëhet fjalë për mjet shpërthyes i cili është aktivizuar në oborrin e një shtëpie në Saraj. Shpërthimi ka shkaktuar vetëm dëm material, duke dëmtuar kështu një pjesë të shtëpisë dhe makinën e pronarit.

Në incidenti nuk ka persona të lënduar.

Sipas MPB, ngjarjen në polici e ka denoncuar pronari i shtëpisë M.D nga Saraji në orën 23:40.Ekipet e MPB Shkup dhe sektori për anti-terrorizëm ka bëri hetimin e incidentit.
Nuk ka njoftime lidhur me motivet e hedhjes së mjetit shpërthyes.