Një familje të moshuarish mbeti pa fjalë gjatë ditës së sotme kur poshtë dritares së tyre ndodhi një skenë të cilën nuk u kishte qëlluar ta shikonin ndonjëherë.

Ata kanë arritur të shohin me habi se si një vajzë bjonde ishte ulur poshtë shtëpisë së tyre dhe po kryente nevojat personale.

Zonja që ka dërguar këtë foto pranë redaksisë sonë, shprehet e indinjuar se si këto vajza të reja mund të kryejnë veprime të tilla, aq më tepër pranë një shtëpie të banuar.

Madje jo vetëm kaq, por me sa duket vajza hutoi pa masë edhe bashkëshortin 60-vjeçar të zonjës i cili po e shikonte me admirim.

Ngjarja ka ndodhur në periferi të Tiranës pranë një rrobaqepësie dhe zonja mendon se vajza mund të jetë ndonjë nga “komshiet” që punojnë në atë vend. Gjithsesi skena të tilla janë me të vërtetë të papranueshme.