Marina Fara me sa duket nuk tërheq vëmendjen vetëm në Shqipëri por edhe jashtë kufijve.

Nga postimet e fundit në rrjetin Instagram Marina ka postuar foto dhe video nga vizita dhe qëndrimi i saj në Turqi.

Mirëpo ajo që bie në sy janë ngacmimet që i bëjnë qytetarët turqë Marinës teksa ajo po merr një akullore në ëmbëltore. Përveç ngacmimeve nga kalimtarët vajza e Eli Farës nuk i shpëton as flirteve të shitësit.

Për më tepër mund të shikoni videon e postuar nga Marina e cila shkruan krah saj: Arnaut Marshalla.