Xhihani është personazhi më i dashur për publikun e serialit të famshëm ‘Fate të Kryqëzuara’. Ai është një prej aktorëve më profesionistë, që ka kinematografia turke

Në jetën reale ai është krejt i ndryshëm në karakter. Edhe pse në një moshë jo të re, ai ka një energji rinore dhe mes miqsh asnjëherë nuk heziton të shpërthejë.

Në dasmën e tij, para disa viteve ai ishte njëri prej dasmorëve, që më së shumti e ndezi atmosferën. Këto foto janë publikuar nga mediat turke.