E dimë që është paksa e vështirë për të parë Kanye West, pasi e gjithë vëmendja jonë na shkon tek bashkëshortja e tij, Kim Kardashian në çdo dalje publike të çiftit.

Por, nëse mund t’ju ketë rastisur që ta keni parë, me siguri mund t’ju ketë bërë përshtypje fakti se ai asnjëherë nuk buzëqesh. Reperi është gjithmonë i ngrysyr në fytyrë dhe shumë serioz.

Mirëpo “çudia” ka ndodhur dhe Kanye është fotografuar duke buzëqeshur.