Deputeti i LZHK-së, Dashamir Shehi ka dhënë një deklaratë tronditëse dje  gjatë një debati politik në media.

“Gjykoj që për këtë situatë specifike, që i përket kësaj bote kriminale që po na rrethon, të ftoja edhe shumicën e socialistëve që janë të ndershëm. Nuk mendoj se zoti Velaj mbjell drogë, madje as e mbështet drogën,  por unë të them se janë nja 10-15 deputetë socialistë që, pasha Zotin, vetëm sa nuk e mbjellin kështu, ë ë,ë …- deklaroi Shehu duke ngritur duart për të treguar lulëzimin. – Dhe, do ta shihni që do të dalin! – nguli këmbë ai në studion e emisionit “Arena” në “Ora News”.