Në Maqedoni sot po mbahen zgjedhjet lokale ndërsa nga ambasada e SHBA-së në Shkup kanë bërë thirrje qytetarëve të dalin dhe të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar.

“Sot janë zgjedhjet në Maqedoni dhe ambasadori Baily i bashkëngjitet stafit të ambasadës në ndjekjen e zgjedhjeve lokale. Ne bëjmë thirrje që të dilni jashtë dhe të votoni. Nëse nuk votoni, ju po lejoni që të tjerët të vendosin për të ardhmen tuaj”, thuhet në njoftimin e ambasadës së SHBA-së.