Zv/kryeministri i Maqedonisë, Hazbi Lika i ka dhënë mbështetje të madhe Teuta Arifit në kohën e fushatës për të fituar Tetovën. Ai është parë në çdo lagje në çdo fshat në çdo shtab të BDi-së për të treguar se pas Teutës qëndron BDI-ja dhe qeveria, shkruan TetovaSot.

E veçanta e mbështetjes së Likës për Teutën është edhe “selfia” e parë e Likës që ka bërë pasi ai nuk ka qenë person i rrejteve sociale, por sonte ka zgjedhur një mbështetje edhe në kohën e “selfieve”.

“Selife” e Likës është edhe vulosja e një fitore të madhe të Teuta Arifit.