Çifti i ri i show bizit shqiptar  Seldi Qalliu dhe Mimoza Shkodra do të kurorëzojnë lidhjen në fejesë.

Mes familjarëve dhe miqve të ngushtë ata sonte do kurorëzojnë lidhjen me fejesë.

Një burim i afërt i emisionit ZOOM tha se ceremonia do mbahet në Zvicër.