Ilmi Selami nga BDI ka komentuar koalicionimin e sotëm midis Aleancës për shqiptarët dhe Lëvizjes BESA.

Sipas tij ky koalicionim është për shpëtim karriere…

“Pra janë të katër garuesit në tavolinë për kryetar komune dhe të katër janë humbës, prej tyre dy janë lider partie”, ka thënë në debatin në Click plus në TV21, Selami i BDI-së.