Sasha Pieterse foli për humbjen e peshës pasi konkurroi në “Dancing with the Stars”.

“Ne jemi në gjysmën e konkursit dhe unë kam humbur afër 17 kilogramë. Është me të vërtetë magjike”, tha aktorja 21-vjeçare.

“Ndihem si unë përsëri. Nuk është një rrugë e lehtë, por tani jam në gjendje të përqendrohem në shëndetin time, dhe fakti që unë po shoh rezultate është gjithçka që unë mund të kërkoj”