Adriana Matoshi e njohur si Sasa nga seriali ‘O sa mir’ vazhdon të pëlqehet shumë nga publiku.

Së fundmi ajo ishte n ë Amerikë ku na solli foto të ndryshme prej atje.

Së fundmi ajo ka postuar një foto provokuese e mbështjellë vetëm me një peshqir banjoje.

Edhe pse ajo është nënë e katër fëmijëve, duket shumë në formë dhe seksi.