Kandidati për këshilltar në komunën e Sarajit, Shefi i shtabit zgjedhor në Saraj Gani Arsllani kandidati për këshilltar në këshillin e qytetit të Shkupit Blerim Qaili si dhe Rinia e BDI-së Saraj sot kanë shpërndarë  dhe kanë elaboruar qytetareve të Sarajit programin zgjedhor të BDI-së !!!!