Sapo ka ndodhur një ndeshje mes një veture e cila ka përplasur një motoçiklist në Kapishtec të Shkupit. Sipas dëshmitarëve thonë se lëndime ka marrë  motoçiklisti ku menjëherë është dërguar në Spitalin e Shkupit.

Policia ka arritur në vendin e ngjares dhe po merr masa për të zbardhur aksidentin./TetovaSot/