Një sirenë që e do vetëm detin. Kjo sepse nuk i duron rrobat në trup, as bikinet pasi që i pëlqen të bëj plazh nudo

Është kjo bukuroshja Katie Salmon e cila sot ka dalë tërësisht nudo ku ka marrë ngjyrë në brigjet e bukura të Ibizas.

Ajo është e famshme për këtë gjë që nga viti 2016 ku bëri fotografi të këtilla, shumë të nxehta.

E Katie ka treguar se di të bëj edhe peshkim.

Por, ylli i “Love Island” si ka lënë vend imagjinatës dhe tërë vëmendja ka qenë e kthyer tek ajo