Stadiumi  Nizhny Novogord që është dhe njëri prej 12 impianteve që do të mirëprësë Kupën e Botës është përfshirë nga flakët. Në vendngjarje kanë vajtur mënjëherë forcat zjarrëfikëse dhe sipas raportimeve flakët janë vënë nënkontroll. Përgjëgjësit e stadiumit 45.000 mijë vëndesh deklaruan që flakët kanë rënë rrethe orës 13:30 për shkak të një shkëndëijë të prodhuar nga një gru fresibël. Më tej u tha se zjarri nuk ka dëmtuar asnjë strukturë të stadiumit. Gjithashtu raportohet se nuk ka asnjë të lënduar. Ngjarja është një rast i përsëritur, pasi më herët nga flakët janë përfshirë dhe dy impiante të tjera.

https://www.youtube.com/watch?v=nqq3pCVUusQ