Një grua 27 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se nuk bën seks me burrin e saj dhe flenë në shtretër të ndara, përcjell Bota sot.

Ajo thotë se janë martuar para një viti dhe duan të krijojnë familje, por është problem dhe arsyeja pse nuk bëjnë seks është se burri i thotë se ka frymëmarrje të shpeshtë në gjumë.

Rrëfimi i plotë i saj:

Unë jam e martuar me një burrë të mrekullueshëm por ne nuk bëjmë seks edhe pse e duam njëri tjetrin.

Është problem për ne tani që ne duam të krijojmë familje.

Unë jam 27 vjet ndërsa ai është 31. Ne jemi martuar vitin e kaluar por jeta jonë seksuale asnjëherë nuk ka shkuar mirë.

Mendoj se ai ka frikë se është shumë gjatë. Ne nuk e ndajmë të njëjtin shtrat dhe fle me dritë, ndërsa thotë që unë kam frymëmarrje të shpeshtuar në gjumë.

Ne duam të krijojmë familje por nuk e di si ta kalojmë gjithë këtë situatë.

Unë po përpiqem të mos mendoj, por unë shkoj një herë në një hënë blu me miqtë dhe të dehem shumë duke u përpjekur për të mbytur dhimbjet e mia.

Përgjigja e psikologes:

Ti je duke jetuar një jetë të izoluar dhe duhet të insistosh që të përballesh me burrin tënd për çka do që po e bllokon makinën e tij të seksit.

Ai po i mbulon disa brenga shumë serioze.

Bisedo me një terapist seksi dhe për marrëdhënie, bashkë dhe ndaras