Një burrë 55 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se pas 25 vitesh martesë e ka tradhtuar gruan e tij me të cilën ka dy djem.

Gruaja me të cilën e ka tradhtuar është ish kolegia e tij me të cilën ka punuar bashkë para 10 vitesh, e cila po ashtu është e martuar dhe ka fëmijë.

Burri thotë se ata e duan njëri tjetrin, por që nuk mund të prishin martesat e tyre.

Rrëfimi i tij:

Gjithçka është e mahnitshme me të dashurën time të re, përfshirë seksin, por jam i brengosur se diferenca në moshë do të na ndajë ne.

Jam i martuar prej 25 vitesh dhe gruaja ime është nëna e dy djemve të tij, të moshës 19 dhe 17 vjet. Unë jam 55 vjet ndërsa gruaja ime është 56.

Ne të dy punojmë dhe kemi një jetë të mirë, shtëpi të mirë dhe pushime të shtrenjta. Defekti është se ne jemi rritur larg.

Ajo që ndryshoi çdo gjë ishte që së fundmi e takova ish kolegen në një konferencë dhe ishte sikur magji.

Ajo është 45 vjet dhe ne kemi punuar bashkë 10 vite më parë.

Në natën e parë që u takuam biseduam gjatë dhe përfunduam duke u puthur. Natën tjetër ne bëmë seks dhe ishte i çmendur.

Ne patëm tre ditë bashkë në konferencë. Ajo jetën disa milje larg nga unë dhe që atëherë jemi takuar. Është e qartë që ne jemi shpirti binjak i njëri tjetrit dhe seksi është gjithmonë brilant, por ajo është një femër shumë e ndjeshme dhe unë kam frikë që diferenca në moshë do të fillojë të vërehet me kalimin e viteve.

Ajo më thotë që të mos brengosem për këtë por unë nuk mund të mos e bëj. Ne kemi një dëshirë të madhe që të jemi bashkë por ajo është po ashtu e martuar dhe do të shkatërronim dy familje të tëra.

Ajo më përmbush mua në çdo mënyrë të mundshme edhe në edhe jashtë shtratit dhe ajo më thotë se unë jam gjithçka që ajo ka dashur gjithmonë.

Unë dhe gruaja ime nuk kemi kontakt emocional apo intim për së paku 7 vjet.

Kam provuar të flas me të për këtë por nuk ka asnjë dobi. Ajo pi rregullisht shumë dhe bëhet një rrëmujë e madhe. I kam treguar se e meritoj të flet qetë dhe në një shtrat të pastër por kjo nuk e ka bërë asnjë ndryshim.

Gruaja ime është e vetëdijshme se ka një grua tjetër në jetën time, por jo sa serioze është.

Unë dhe e dashura ime e dimë se ne jemi për të qenë bashkë, por është një rrezik në gjithë këtë.

Përgjigja e psikologes:

Është shumë e vështirë të jetosh me dikë që pi shumë por të përfundosh martesën do të shkaktojë probleme të mëdha, andaj mos e bëj pa e provuar edhe njëherë.

Gruaja jote duhet të dijë më shumë se sa që vetëm është një grua në skenë.

Ajo duhet ta dijë se martesa e saj është afër kolapsit.

Thuaj se ajo duhet të marrë ndihmë që të mos pijë më ose martesa e saj do të dështojë.

Nëse i jep edhe një shans martesës tënde dhe nuk funksionon, atëherë do ta dish se e ke bërë më të mirën që ke mundur.

Shpjegoja të dashurës tënde se ke nevojë që ta zgjidhësh martesën tënde dhe se ajo duhet të merret me të sajën që të vendos çfarë të bëjë.