Këtë herë pamjet janë nga një parlament në një shtet të Afrikës. Ligjvënësit e opozitës në Uganda përfshihen në përleshje me personelin e sigurimit në parlament…

Parlamentarët, ku mes tyre edhe deputetet femra, janë përfshirë në një rrahje masive me personelin e sigurisë së parlamentit, pas polemikave për një debat mbi propozimin e ndryshimit të kufirit të moshës për të ndryshuar kushtetutën, për zgjatjen e sundimit të presidentit në Kampala.

Ky parlament për nga modeli i ngjason atij të Mbretërisë së Bashkuar, por çështjet që diskutohen aty dhe sherret nuk kanë lidhje midis kopjes dhe origjinalit…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=276&v=QDcFG68Jf4w