Rrahje e përgjakshme ka ndodhur mbrëmë në Stacionin Policor në Draçevë, merr vesh “Fokus”, nga burime të mirë-informuara.

Sipas informatave të portalit në fjalë, në rrahje kanë marrë pjesë ndihmës komandanti dhe shefi i ndërrimit, prej ku gjatë incidentit që të dy kanë marrë lëndime, kurse njëri ka përfunduar me hundë të thyer. Shpejtë, në stacion ka mbëri edhe Ndihma e Shpejtë, inspektorë nga deliktet e gjakut, por edhe përfaqësues nga Kontrolli i brendshëm i MPB-së.

Sipas informatave jo –zyrtare të dy pjesmarrësve në rrahje u është marrë arma.

Siç thonë burimet e portalit “Fokus”, në stacionin policor në fjalë, gjegjësisht mes dy personave në fjalë që moti kanë qenë të prishura marrëdhëneit, e shpesh ka ndodh të ketë incidente.

Nga MPB e konfirmojnë incidentin, duke theksuar se menjëherë është kyçur Kontrolli i brendshëm. Nga atje thonë se është duke u punuar në zbardhjen e plotë të rastit.