Moderatorja Roza Lati  do të rikthehet në ekranin televiziv.

Një prej aktivisteve më të përmendura në mbrojtejn e të trejtave të kafshëve ka vendosur të largohet nga radio.

Në një postim të ri në Instagram, Roza ka treguar se emisioni i saj më i ri do të quhet ‘Why Not’ dhe do të transmetohet në televizionin ‘Ora News’.

Ajo nuk ka dhënë asnjë detaj tjetër lidhur me këtë çështje duke mbajtur të fshehtë edhe datën e fillimit të transmetimit, të emisionit që me shumë gjasa do të jetë për të rinjtë