Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Ronela Hajati vazhdon të jetë tejet e angazhuar në mbrëmje të ndryshme muzikore. Hajati kohën e fundit po tregohet aktive edhe në rrjetet sociale.

Një detaj që po vërehet së fundi tek Ronela, janë paraqitjet e saj ekstavagante.

Në çdo paraqitje ajo shkëlqen, ndërsa shfaqet me stil dhe në formën e duhur!