Njëmbëdhjetëshja më e mirë e të gjitha kohërave sipas Ronaldo përfshin Diego Maradona e Lionel Messi, por jo edhe emankun e tij, Cristiano Ronaldo.

Ylli i dikurshëm i Brazilit në skuadrën që do të preferonte ka emëruar edhe bashkëkombasit e tij nga triumfi në Kupën e Botës 2002, Ronaldinho, Cafu dhe Roberto Carlos.

Ndërsa bëjnë pjesë edhe Diego Maradona e Lionel Messi, por jo edhe asi i Portugalisë, Cristiano Ronaldo, megjithë arritjet shumë të mëdha në futbollin modern