Cristiano Ronaldo ka hyrë ‘shkes’ për shokun e tij James Rodriguez. Ylli i Realit të Madrid mendohet se i ka prezantuar shokut të tij modelen ruse Helga Lovekaty gjatë një feste.

Që nga koha kur u takuan çifti, në sajë të një ndihme të vogël nga “Cupid” Ronaldo, kanë filluar të pëlqejnë fotografitë e njëri-tjetrit të Instagram. Dhe tani miqësinë e tyre e kanë kaluar në lidhje.

26-vjeçari në muajin korrik të këtij viti njofti divorcing e tij me yllin e vollejbollit Daniela Ospina.

Daniela, e cila është motra e portierti të Arsenalit dhe Kolumbisë David Ospina, dhe Rodriguez kanë një vajzë sëbashku.