Këngëtari Robert Berisha ka realizuar një fotosesion ku duket shumë seksi

Robert Berisha nuk ka hezituar asnjëherë që të tregojë edhe fizikun e tij, sidomos muskujt.

Këngëtari e ka bërë këtë edhe tani ku ka treguar trupin e tij shumë seksi.

Ai ka realizuar një fotosesion me fotografin e njohur Veton Osmani.

Roberti pas një kohë të gjatë si instrumentist në grupin e Sinan Vllasaliut, vitin e kaluar vendosi që të vazhdojë vetë si këngëtarë solist dhe deri me tani ka realizuar disa këngë të reja.