Robbie Williams ka thënë se ka anulluar një turne të kohëve të fundit për shkak të rezultateve “shumë shqetësuese” të testimit që e kanë parë të pranuar në një njësi të kujdesit intensiv.

Williams, i cili lëshoi albumin e tij ”Heavy Entertainment Show” vitin e kaluar, anuloi tre koncerte në Rusi në shtator të vitit 2017.

Ai ka ngarkuar një video në YouTube ku ai shpjegoi se anulimet ishin për shkak të një sëmundjeje.

“Unë kam qenë shëruar nga një sëmundje tani për pesë javët e fundit,” tha ai në video. “Fatkeqësisht, sëmundja filloi vetëm në fund të turneut tim, një turne që po shkonte aq mirë, pastaj mora disa rezultate testimi, ishin shumë shqetësuese dhe përfundova në ICU, kështu që nuk mund të shkoj.

“Unë nuk jam tërhequr nga një turne për shëndetin e keq që nga viti 1998, kështu që ju e dini nëse unë nuk mund ta bëjë atë atëherë ka diçka që po ndodh që unë thjesht nuk mund të bëjë.”

Williams tha se është duke bërë çmos që të rimëkëmbët nga kjo sëmundje: “Unë bëj yoga çdo ditë, ushqehem mirë, por edhe kujdesem mirë për veten time.”

“Nuk ndjehem 100 për qind mirë, por unë po shkoj atje, dhe e di që do të jem më mirë se kurrë”, tha ai, duke përfunduar videon.