E para e Tetovës sot ka zhvilluar debat mbi arsimin me studentë dhe të rinjë.

Teuta Arifi në llogarinë e saj të rrjetit social fejsbuk shkruan:

Falemderit Studentëve. Falemderit rinisë

Kënaqësi të jem pjesë e debatit të studentëve dhe rinisë.

Diskutuam mbi arsimin, për cilësinë e arsimit. 
Do të kemi një përkrahje jashtëzakonisht të theksuar për rininë si e ardhmja e shoqërisë sonë.
Jashtëzakonisht e kenaqur nga potenciali i tyre i dijes.
Si një profesoreshë, do të mundohem maksimalisht që të ndërtojmë programe të ndryshme të mbështetjes financiare për ta.

Ju jeni zemra e shoqërisë.
FALIMINDERIT
NDRYSHIMI VAZHDON ME NE

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????