Aktorja para nëntë vitesh kishte hequr të dy gjinjtë, pasi që ishte diagnostifikuar me kancer.

Ylli i filmit “Bad Moms”, Christina Applegate(45), para dy javësh ka hequr vezoret dhe tubat për të parandaluar kanceri në këto organe.

Aktorja këtë e ka bërë nëntë vjet pas operacionit për të hequr të dy gjinjtë, për shkak të kancerit.

Christina ishte për kontrolle mjekësore çdo vit. Pas diagnozimit në vitin 2008 ndryshoi plotësisht mënyrën e jetës.

Bashkëshorti Martyn LeNoble, ajo dhe vajza e saj Sadie (6) ushqehen në mënyrë organike.