I kishte munguar tregut dhe skenës muzikore prej kohësh, por më në fund Elhaida Dani ka publikuar në rrjete sociale këngën e saj më të fundit me titull “Më mbaj”.

I kishte munguar tregut dhe skenës  muzikore prej kohësh, por më në fund Elhaida Dani ka publikuar në rrjete sociale këngën e saj më të fundit me titull “Më mbaj”. Me një klip mjaft të këndshëm këngëtarja është rikthyer me një baladë