Ajo është karakterizur me statusin e një ikone globale të modës.

Dhe Rihanna ka jetuar me këtë reputacion deri të hënën, kur u paraqit me një veshje ngjyrë rozë trëndafili.

Në fotografinë e parë, këngëtarja 29 vjeqare ka shënuar jo vetëm shtëpinë e modës por edhe emrin e stilistit Jahleel Weaver