Rhian Sugden ka realizuar një fotosesion të ri për kalenderin e vitit 2018.

Sudgen është paraqitur veç me të brendshme, derisa duket joshëse dhe provokative.

Modelja brune edhe njëherë ka treguar se rrallë kush mund të ketë linja si të saj.